10-08-2016, 13:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2016, 15:07 przez Grześ58.
Powód edycji: Zmiana hostingu zdjęć
)
Dzięki
Kilka pudeł gier na PSXa zabezpieczyłem i schowałem, ponieważ powoli nie miałem miejsca na półkach, a było mi szkoda, że stoją i się kurzą. Nie ma wśród nich żadnych kolekcjonerek ani niczego specjalnego, zwykłe pospolite gry z tamtych czasów w które grał każdy (zresztą, cała moja kolekcja tak wygląda
). To co pokażę na zdjęciach to parę pozostałości z PSXa i wszystko co mam na pozostałe generacje, a tego póki co nie jest aż tak dużo
Wybacz jakość zdjęć, ale lepszego aparatu nie mam. Kąt z szafkami ozdabiają plakaty w ramach przygotowane wcześniej przeze mnie, m.in. Lary Croft z nowego Tomb Raidera 91,5x61 czy Uncharted, lecz z racji aparatu żadne zdjęcie nie potrafiło oddać efektu.
PS. Gry na drugiej półce ustawiałem w takiej kolejności w jakiej zostały zakupione, stąd brak ładu.
Kilka pudeł gier na PSXa zabezpieczyłem i schowałem, ponieważ powoli nie miałem miejsca na półkach, a było mi szkoda, że stoją i się kurzą. Nie ma wśród nich żadnych kolekcjonerek ani niczego specjalnego, zwykłe pospolite gry z tamtych czasów w które grał każdy (zresztą, cała moja kolekcja tak wygląda
). To co pokażę na zdjęciach to parę pozostałości z PSXa i wszystko co mam na pozostałe generacje, a tego póki co nie jest aż tak dużo
Wybacz jakość zdjęć, ale lepszego aparatu nie mam. Kąt z szafkami ozdabiają plakaty w ramach przygotowane wcześniej przeze mnie, m.in. Lary Croft z nowego Tomb Raidera 91,5x61 czy Uncharted, lecz z racji aparatu żadne zdjęcie nie potrafiło oddać efektu.PS. Gry na drugiej półce ustawiałem w takiej kolejności w jakiej zostały zakupione, stąd brak ładu.
Every champion was once a contender who refused to give up