10-08-2016, 20:01
Czyli wśród kolekcjonerów filmów są również gracze? ; ) Bardzo mnie to cieszy.
Więc jesteś raczej zwolennikiem cyfrówek od wersji pudełkowych? Ja wolę pudełka ze względów kolekcjonerskich oraz z tego powodu, że kiedyś te gry znikną z serwerów (tak jak znikną serwery albo może tak samo szybko zniknie Sony
) i nie będę miał do nich dostępu, a bardzo lubię powracać do starych tytułów.
Przyznasz, że kiedyś gry i konsole były bardzo drogie, a zarobki bardzo małe. Jeden z moich znajomych również wszystko posprzedawał, aby kupić sobie wymarzone PS2 (jeśli dobrze pamiętam zaraz po premierze kosztowało niespełna 3000 złotych, a minimalna krajowa nie dochodziła do 700), później trochę żałował. Co zrobić, takie mieliśmy czasy...
Więc jesteś raczej zwolennikiem cyfrówek od wersji pudełkowych? Ja wolę pudełka ze względów kolekcjonerskich oraz z tego powodu, że kiedyś te gry znikną z serwerów (tak jak znikną serwery albo może tak samo szybko zniknie Sony
) i nie będę miał do nich dostępu, a bardzo lubię powracać do starych tytułów.Przyznasz, że kiedyś gry i konsole były bardzo drogie, a zarobki bardzo małe. Jeden z moich znajomych również wszystko posprzedawał, aby kupić sobie wymarzone PS2 (jeśli dobrze pamiętam zaraz po premierze kosztowało niespełna 3000 złotych, a minimalna krajowa nie dochodziła do 700), później trochę żałował. Co zrobić, takie mieliśmy czasy...
Every champion was once a contender who refused to give up