17-08-2016, 20:39
Moja pierwsza aktualizacja
Na pierwszym kadrze prezent (właściwie jedyna nowość) w postaci Zwierzogrodu oraz zapomniana wcześniej przeze mnie trylogia Strasznego filmu wydana przez SPI (średnio przepadam, ale to też prezent sprzed wielu lat).
Na drugim - również przeze mnie zapomniany - box z siedmioma płytami DVD wydanymi przez Przegląd Sportowy pod tytułem "Historia futbolu. Piękna gra". Jako wielki fan futbolu (niemal od urodzenia), dostałem go kiedyś na Boże Narodzenie. Jakość wątpliwa, ale bardzo ciekawe materiały
Trzecie zdjęcie (również z kategorii zapomnianych) to jedne z moich ulubionych filmów komediowych (i jedyne jakie mi się podobały z serii Kultowe komedie) oraz dwupłytowe wydanie z magazynu PlayDVD. Ciekawi mnie czy ktoś zbierał tę kolekcję. Z tego co pamiętam tytuły nie były raczej z kategorii AAA, dodatki w kiepskiej jakości, ale same filmy prezentowały się nieźle, na płytach zawierano oryginalną wersję językową i lektora (obie DD 5.1), a czasami dodatkowo trzecią (np. w prezentowanym Wasabi).
PS. Jeśli ktoś nie oglądał jeszcze Zwierzogrodu, to z tego miejsca bardzo polecam tę animację. Chyba najlepszy film animowany jaki widziałem (przynajmniej w oryginalnej wersji językowej, polską będę dopiero testował).
Na pierwszym kadrze prezent (właściwie jedyna nowość) w postaci Zwierzogrodu oraz zapomniana wcześniej przeze mnie trylogia Strasznego filmu wydana przez SPI (średnio przepadam, ale to też prezent sprzed wielu lat). Na drugim - również przeze mnie zapomniany - box z siedmioma płytami DVD wydanymi przez Przegląd Sportowy pod tytułem "Historia futbolu. Piękna gra". Jako wielki fan futbolu (niemal od urodzenia), dostałem go kiedyś na Boże Narodzenie. Jakość wątpliwa, ale bardzo ciekawe materiały
Trzecie zdjęcie (również z kategorii zapomnianych) to jedne z moich ulubionych filmów komediowych (i jedyne jakie mi się podobały z serii Kultowe komedie) oraz dwupłytowe wydanie z magazynu PlayDVD. Ciekawi mnie czy ktoś zbierał tę kolekcję. Z tego co pamiętam tytuły nie były raczej z kategorii AAA, dodatki w kiepskiej jakości, ale same filmy prezentowały się nieźle, na płytach zawierano oryginalną wersję językową i lektora (obie DD 5.1), a czasami dodatkowo trzecią (np. w prezentowanym Wasabi).
PS. Jeśli ktoś nie oglądał jeszcze Zwierzogrodu, to z tego miejsca bardzo polecam tę animację. Chyba najlepszy film animowany jaki widziałem (przynajmniej w oryginalnej wersji językowej, polską będę dopiero testował).
Every champion was once a contender who refused to give up