06-11-2014, 12:01
Myślę że konwencja oparta na samych wyściach wyczerpała się po kilku filmach - dlatego musieli zrobić z tego coś jeszcze... czyli kino akcji. Aczkolwiek czuć że seria jest na siłę rozszerzana. Części kończyły się jednoznacznie i kończyły niby sagę (ucieczka z kraju)... ale nie, jeszcze jedna akcja 
Niemniej jednak są to zawsze sprawnie zrobiobe i dobre do oglądania filmy. Zawsze nastawione na rozrywkę. Pierwsze części były bardziej jak komputerowe wyścigi bo tak było taniej, ale mi osobiście podobają się pierwsze w klimacie NFS Undergroud, jak i te nowe w klimacie nowych filmów akcji.
Jedno jest niezaprzeczalnym plusem. Zawsze jak wychodzi nowa część to jestem pewien że obejrzę ją z przyjemnością :-)
Jako kino rozrywkowe czysto to dla mnie wysoka półka

Niemniej jednak są to zawsze sprawnie zrobiobe i dobre do oglądania filmy. Zawsze nastawione na rozrywkę. Pierwsze części były bardziej jak komputerowe wyścigi bo tak było taniej, ale mi osobiście podobają się pierwsze w klimacie NFS Undergroud, jak i te nowe w klimacie nowych filmów akcji.
Jedno jest niezaprzeczalnym plusem. Zawsze jak wychodzi nowa część to jestem pewien że obejrzę ją z przyjemnością :-)
Jako kino rozrywkowe czysto to dla mnie wysoka półka