To ja trochę ponarzekam dla odmiany 
Powiem szczerze, że eksponowanie tak chujowego filmu jak DN: Odrodzenie na pierwszej stronie w tak wielkim obrazku to o poziomie tego portalu dobrze nie świadczy
Nie wiem czy to podyktowane zostało warunkami współpracy reklamowej z wydawcą tego "dzieła" czy nie ale uważam, że takie dno zabiera za dużo miejsca w tak istotnym miejscu na stronie. Jeżeli nie ma żadnych warunków/uzgodnien to nie lepiej wykorzystać to miejsce na reklamowanie czegoś naprawdę godnego uwagi?
Na sam koniec na stronie "schowaliscie" coś, co jest UNIKATOWE dla filmożerców i co uważam za totalny idiotyzm bo trzeba eksponowac to co strona i forumowicze sami "wyprodukują" a nie chować za stosem "garbage info" które w wiekszosci dostajemy i tak na maila. Chodzi mi o prezentacje wydania forumowiczów które są genialne, poukładane i bardzo czytelne i ja bym je wyeksponował jako wytwór własnie tej strony (i jeszcze bym jebnał napis w stylu "eksluzywnie" lub 'tylko u nas") i nie ma tego gdzie indziej. Sprzedajcie/eksponujcie to co dobre na filmożercach i nie ma tego gdzie indziej a nie tworzyć kopię innych zaśmieconych stron filmowych.
jeszcze pare uwag do samej sekcji prezentacji wydań: zdjecia wydan powinny mieć watermark filmożerców a nie poszczególnych członków forum - w kupie siła jeżeli chcecie stworzyć coś na kształt "marki" filmożercy. Rozumiem, że kazdy chce być kawałkiem tortu i eksponować swój blog/stronę ale mozna to robić w inny sposób. I dodałbym ocenę końcową która składałaby się na ocenę dzwieku, obrazu, opakowania i dodatków (coś jak na HD digest). Wylapywał rzadkie/unikatowe wydania filmów/książek/komiksów etc. z froum i namawiał ich właścicieli na fotki po czym eksponował w prezentacji wydań.
Roszerzyłbym sekcję prezentacji wydań o prezentację kolekcji. Ludzie uwielbiają ogladać co mają inni i komentować to. A zatem dajcie to co chcą
Zresztą to też jest popularne na forum.
Monitorowałbym popularne wątki na forum filmożerców i odpowiednio do nich tworzył artykuły i eksponował info właśnie o tym bo to jest gorący/popularny temat. Tego się szuka i o tym się czyta. Inaczej ubierając w słowa: eksponował w pierwszym szeregu to co ludzi interesuje a w drugim szeregu całą resztę.
p.s.: taka ciekawostka: dwa tematy filmowe które mni interesują zostały zupełnie olane: serial "Piknik na skraju drogi" kręcony przez amerykanów i pierwsze teasery filmu fab. Ghost in the Shell. A przynajmniej tego nie znalazłem... a szkoda. O wydaniu UK gry o tron sezon 6 na bd tez nic nie znalałem a wpadł me email z info o tym z amazonu. Myslalem ze sporo ludzi z forum to kupuje. Za mało ludzi w redakcji? brak zainteresowania? Nieważne info? Why Leo why ?

Powiem szczerze, że eksponowanie tak chujowego filmu jak DN: Odrodzenie na pierwszej stronie w tak wielkim obrazku to o poziomie tego portalu dobrze nie świadczy
Nie wiem czy to podyktowane zostało warunkami współpracy reklamowej z wydawcą tego "dzieła" czy nie ale uważam, że takie dno zabiera za dużo miejsca w tak istotnym miejscu na stronie. Jeżeli nie ma żadnych warunków/uzgodnien to nie lepiej wykorzystać to miejsce na reklamowanie czegoś naprawdę godnego uwagi? Na sam koniec na stronie "schowaliscie" coś, co jest UNIKATOWE dla filmożerców i co uważam za totalny idiotyzm bo trzeba eksponowac to co strona i forumowicze sami "wyprodukują" a nie chować za stosem "garbage info" które w wiekszosci dostajemy i tak na maila. Chodzi mi o prezentacje wydania forumowiczów które są genialne, poukładane i bardzo czytelne i ja bym je wyeksponował jako wytwór własnie tej strony (i jeszcze bym jebnał napis w stylu "eksluzywnie" lub 'tylko u nas") i nie ma tego gdzie indziej. Sprzedajcie/eksponujcie to co dobre na filmożercach i nie ma tego gdzie indziej a nie tworzyć kopię innych zaśmieconych stron filmowych.
jeszcze pare uwag do samej sekcji prezentacji wydań: zdjecia wydan powinny mieć watermark filmożerców a nie poszczególnych członków forum - w kupie siła jeżeli chcecie stworzyć coś na kształt "marki" filmożercy. Rozumiem, że kazdy chce być kawałkiem tortu i eksponować swój blog/stronę ale mozna to robić w inny sposób. I dodałbym ocenę końcową która składałaby się na ocenę dzwieku, obrazu, opakowania i dodatków (coś jak na HD digest). Wylapywał rzadkie/unikatowe wydania filmów/książek/komiksów etc. z froum i namawiał ich właścicieli na fotki po czym eksponował w prezentacji wydań.
Roszerzyłbym sekcję prezentacji wydań o prezentację kolekcji. Ludzie uwielbiają ogladać co mają inni i komentować to. A zatem dajcie to co chcą
Zresztą to też jest popularne na forum.Monitorowałbym popularne wątki na forum filmożerców i odpowiednio do nich tworzył artykuły i eksponował info właśnie o tym bo to jest gorący/popularny temat. Tego się szuka i o tym się czyta. Inaczej ubierając w słowa: eksponował w pierwszym szeregu to co ludzi interesuje a w drugim szeregu całą resztę.
p.s.: taka ciekawostka: dwa tematy filmowe które mni interesują zostały zupełnie olane: serial "Piknik na skraju drogi" kręcony przez amerykanów i pierwsze teasery filmu fab. Ghost in the Shell. A przynajmniej tego nie znalazłem... a szkoda. O wydaniu UK gry o tron sezon 6 na bd tez nic nie znalałem a wpadł me email z info o tym z amazonu. Myslalem ze sporo ludzi z forum to kupuje. Za mało ludzi w redakcji? brak zainteresowania? Nieważne info? Why Leo why ?