(26-09-2016, 14:23)Mateusz napisał(a): Ale Ja nie napisałem, że Ghost in the Sheel to gniot. Chodziło mi o zwiastun, który zebrał masę krytyki, więc jeśli news o nim pojawiłby się na stronie, to ktoś mógłby mieć pretensję, że wrzucamy materiał, który jest sam w sobie gniotem, tak jak Ty masz problem z newsem o wydaniu Odrodzenia.Mi nie chodzi konkretnie o ghost in the shell czy o DN:O, czytelnicy już sami sobie ocenia co uważają za gniot a co nie. Sęk w tym, ze szkoda tak dużej przestrzeni na stronie głównej na tak zdawkowe info o premierze i to tak miernego filmu. W międzyczasie wychodzi wiele innych, znacznie ciekawszych produkcji. A jeżeli już dajecie takie coś to niech to bedzie w formie artykułu na zasadzie porównania do poprzedniego filmu.. no nie wiem... "spadek formy Emmericha", "Kosmici strzelają ślepakami" etc. etc. żeby sprowokować dyskusję pod wpisem. A to co daliście na główną to praktycznie kopia info z cinepixu który każdy średnio inteligentny forumowicz bez trudu sobie znajdzie sam. Tworzycie jakiś katalog produktów na stronie głównej czy co? Jeżeli tak to szkoda zachodu.
(25-09-2016, 14:50)Mateusz napisał(a): Jeśli dalej nie widzisz różnicy między wyszukiwarką google, a portalem prasowym, to nic na to nie poradzę.Rożnicę widzę jak na dłoni i dlatego napisałem, że przykład dość marny ale jednak jest.
Bez obrazy ale suche informacje skopiowane ze stron dystrybutorów i tylnych okładek + zdjęcia trudno nazwać "portalem prasowym".
(25-09-2016, 14:50)Mateusz napisał(a): Trudno mi się odnosić do strony, której nie widziałem, ale na Filmożercach od czwartku opublikowaliśmy trzy prezentacje wydań Blu-ray i jedną komiksu. Uważasz, że to za mało?Hmmm... a zatem idziecie w ilość a nie jakość? Więcej info (typu copy+paste+fotki) na głównej = lepiej? To jest cały zamysł?
Wręcz przeciwnie - o jedno za dużo. Tym bardziej, że zginęły w natłoku innych. Gieferg w zasadzie już o tym wspomniał powyżej