(05-10-2016, 15:28)Mateusz napisał(a): Wybacz Gleaken, że nie spełniamy Twoich oczekiwań, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, że Filmożercy to nie jest jakiś wytwór korporacji, nad którym pracuje sztab ludzi z menedżerami włącznie, a hobbistyczny portal tworzony przez dwie osoby, które zajmują się nim w wolnym czasie. Albo sobie z tego jednak zdajesz sprawe [...] .Pierwsze zdanie brzmi jak przyznanie się do tego, że nie macie pomysłu na stronę główną albo nie do końca wiecie w jaką stronę chcecie aby szedł portal. Wystarczy, że przejrzycie najpopularniejsze wątki na forum by wiedzieć jakie są oczekiwania ludzi a moje są takie same jak zdecydowanej większości
Już kilka osób z forum próbuje wam uświadomić pewną rzecz: nie traćcie czasu na copy-paste a skupcie się na wartości dodanej tego forum/strony (i darujcie sobie komiksy bo to inna bajka - nie wciskajcie ludziom na siłę czegoś co tylko wam się podoba tym bardziej, że to nie jest odpowiednie miejsce).Funkcje które podałem i opisałem we wcześniejszym poście mają za zadanie wam uświadomić na co zwrócić uwagę, gdzie macie dziury. Równie dobrze może to robić jedna osoba pod warunkiem, że wie co i po co to robi. Jeżeli ma się jasno określony pomysł na stronę to nie trzeba armii ludzi aby go konsekwentnie realizować. Nikt nie każe wam robić wszystkiego na raz jednocześnie i nie macie żadnego ciśnienia zw. z terminami czy wynikami. W końcu - jak sam napisałeś - to portal hobbistyczny.
(05-10-2016, 15:28)Mateusz napisał(a): [...] bo może nie uwierzysz, ale google analytics mamy podłączone od pierwszego dnia istnienia tego portalu.Fajnie, że macie ale czy będziecie umieli wyciągać z nich wnioski.
Tak czy inaczej moje uwagi możecie wcisnąć między poślady i zrobicie jak zechcecie.