(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a): Jak kolekcjonerstwo (kolejna nisza, również dla "starych wyżeraczy" cytując ciebie) ma się do argumentu, że strona ma teraz dotrzeć do jak największej grupy ludzi? Bo na moje oko to jedno z drugim się kłóci.
To wcale nie było do strony Filmożercy, ale sprzedaży nośników blu ray, wiemy starzy wyżeracze , że to padnie, ale kolekcjonerki zostaną póki istnieć będą ludzie, którzy będą je kupować. To samo tyczy nośników blu. Są coraz tańsze. Na Amazonie masz nowości po 10 funta. W promocji nawet po 5-6. Też więc szybko nie znikną.
(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a): Nie uważam. Gdzie tak napisałem?Nigdzie, to miało być pytanie.
(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a): Byłbym również wdzięczny gdybyś przestał mylić mnie z Giefergiem, ponieważ
Nie wiem na czym oglądasz, nigdy nie wnikałem, burzyłeś się kiedyś o krytykę oglądania filmów bez kina domowego. Doszukiwał się już tego nie będę obecnie, bo nie ma to znaczenia dla mnie , tak tylko wspomniałem, bo wiele rzeczy krytykujesz.
(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a): To dlatego po każdym zdaniu tej "recenzji" widać, że ma na to wy******. Wszystko jasne.
Nie oznacza to też, że w sposób chamski musisz to mu wytykać. Krytykiem łatwo zostać na Filmożercach, bo jest to przecież amatorski serwis - więc posiada dużo niedociągnięć, ale nie trzeba wynosić chamówy z domu na serwis. Poza tym autor przyjął krytykę i będzie się starał. Mniej lub więcej czas pokaże.