12-10-2016, 09:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2016, 09:06 przez Mister Tadeo.)
Nowości też się pojawią. Wszystko w swoim czasie. Dział o muzyce filmowej na stronie i forum ma dopiero niecały tydzień. We dwójkę nie da rady wszystkiego obskoczyć w tak krótkim czasie. A te starsze soundtracki też warto prezentować - raz, że muzyka dobra, dwa - że często pojawiają się w edycjach kolekcjonerskich.
Jeśli chodzi o Gladiatora - to jest info na stronie głównej gdzie można kupić w niezłych cenach. Piraci z Karaibów - zbiorę dane i zamieszczę te najlepsze oferty jeśli jest takie zapotrzebowanie.
Jeśli możesz, to czy mógłbyś mi zostawić Lethal Weapon? Jestem fanem tych soundtracków, mam kilka wydań (w tym kolekcjonerskie 8CD) więc pojawiłyby się fotki jak ten box wygląda w realu. To tylko sugestia - ale byłbym wdzięczny.
(12-10-2016, 07:44)meaner napisał(a): Chociaż chodzą mi po głowie plany zakupu soundtracków do Gladiatora, Transformersów i Piratów z Karaibów.
Jeśli chodzi o Gladiatora - to jest info na stronie głównej gdzie można kupić w niezłych cenach. Piraci z Karaibów - zbiorę dane i zamieszczę te najlepsze oferty jeśli jest takie zapotrzebowanie.
(12-10-2016, 02:03)Gieferg napisał(a): LOTR (razem z Hobbitem) czeka w kolejce, podobnie jak Rocky, Lethal Weapon (o których na razie zbieram dane) Transformers i inne filmy/serie
Jeśli możesz, to czy mógłbyś mi zostawić Lethal Weapon? Jestem fanem tych soundtracków, mam kilka wydań (w tym kolekcjonerskie 8CD) więc pojawiłyby się fotki jak ten box wygląda w realu. To tylko sugestia - ale byłbym wdzięczny.