Nie widzę najmniejszego sensu na tworzenie kolejnego działu, ponieważ (a nie wiem czy zauważyłeś) to jest forum przede wszystkim o WYDANIACH filmów i seriali na Blu-ray i DVD. Poza tym MAMY osobny dział o filmach, w którym możesz sobie założyć temat, albo wypowiedzieć się w już istniejącym, ale z tego na ile jest on aktywny (czyli nie za bardzo) jasno wynika, że użytkownicy tego forum są tu przede wszystkim po to, by się dowiedzieć co/gdzie/w jakim wydaniu/za ile można kupić.
A jeśli chodzi ci tylko o temat na forum z krótkimi recenzjami to... również jestem na nie, jak w przypadku każdego tematu-szamba "o wszystkim". Widziałeś coś ciekawego, wypowiedz się w odpowiednim temacie, albo taki załóż. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia - nie wypowiadaj się. Simple as that.
A jeśli chodzi ci tylko o temat na forum z krótkimi recenzjami to... również jestem na nie, jak w przypadku każdego tematu-szamba "o wszystkim". Widziałeś coś ciekawego, wypowiedz się w odpowiednim temacie, albo taki załóż. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia - nie wypowiadaj się. Simple as that.