(11-09-2017, 11:10)paniron napisał(a): Wyglada jakbysmy ogladali rozne filmy ;-)
(11-09-2017, 11:10)paniron napisał(a): Ale przyznac musze, ze na tegorocznej wersji IT bawilem sie calekiem niezle.
Moim zdaniem dzieciaki i relacje pomniedzy nimi bardzo fajnie pokazane. Pennywise tez robil robote, moze faktycznie nie bym jakos mega przerazajacy
Ja też się bawiłem dobrze na tym filmie, dałem w końcu -8.
Relacje dzieciaków też mi się podobały, nie tak jak w wersji z 1990 roku, ale były bardzo spoko. Pennywise natomiast wypadł po porostu OK, ale nie sprawił, że czułem przed nim strach.(11-09-2017, 08:15)wolfman napisał(a): Ten film to ma być horror? Ten stary oglądałem jakiś czas temu, przerazić to może mógłby, ale dzieciaka oglądającego ten film na vhs. Przegapiłem seans na vhs i po raz pierwszy oglądałem na blu ray. Bardziej jakaś opowieść grozy niż horror. Więc skoro piszecie , że ten nowy śmiech wywołuje to całkowicie odpuszczam.
No i właśnie o to chodzi. Jak przegapiłeś seans w dzieciństwie, to ten film nie ma prawa Cie przerażać. Tutaj działa siła sentymentu. W nowej wersji również nic Cię nie powinno przestraszyć. To takie TO skrojone dla młodszego pokolenia, które za 20 lat będzie wspominało, jakie to było straszne.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.