(29-09-2017, 21:57)Mierzwiak napisał(a): A ceny bez promocji?Czym się tak ekscytowałeś ostatnio? Blade runner , w Uk niecałe 100 zł, w Polsce prawie 150, Mumia trylogia 150 na premierę w Uk , w Polsce po 150 za film. Mam lecieć dalej i śmiecić wątek dla kolegi? Dla mnie już Oppo zarobił na siebie. W zakupionych filmach mam już zwrot odtwarzacza. W Usa ten format chodzi za 1/3 kwoty w porównaniu do Polski.
(29-09-2017, 22:42)Daras napisał(a): Jednak w swoich wypowiedziach nie zostawił suchej nitki na laserach współczesnych odtwarzaczy BDJestem ciekaw co serwisował? Chyba jakieś najtańsze padła z dolnej półki. Moje kino domowe Sony chodzi już 5 lat, pierwszy model PS3 60gb chodzi mi po dzień dzisiejszy. To w mi zupełności wystarczy. Czasy komunistyczne i produkty z tamtych czasów gdzie coś ma chodzić pół twojego życia to już bezpowrotnie minęły. Poza tym podobnie jak ja i ostatnio Mierzwiak możesz sobie ubezpieczyć na 5 lat tv czy odtwarzacz. Co to oznacza? Pięć lat ma tą wartość jaką dałeś w momencie zakupu. Ja z pewnością nie omieszkam nie skorzystać z darmowej wymiany sprzętu przed końcem gwarancji
. Jeśli wolisz pozostać przy formacie dvd i skupować "unikaty" po 100-150 to powodzenia, bo mają napisy polskie, a wydanie zagraniczne możesz mieć na blu za 20 zł.