29-11-2014, 01:00
(29-11-2014, 00:49)Mefisto napisał(a): Bardzo ładne. Patrząc jednak na rzeczoną kolekcję należy zdać sobie sprawę z jednego faktu: there is no spoon.
Faktycznie, będę musiał jakąś położyć

(29-11-2014, 00:52)Jaszczomp89 napisał(a): Nie zauważyłem w sygnaturce, że masz plazme panasa, a więc o jakość obrazu w ciemnym pomieszczeniu nie możesz narzekaća kolumny zdaje się, że grają na małym metrażu?
I nie narzekam, dodatkowo została profesjonalnie skalibrowana więc jak dla mnie jest idealnie i dopóki OLEDy nie nabiorą rozpędu na pewno nie planuję wymieniać TV i żadne 4K mnie do tego nie przekona
Co do małego metrażu niestety tak, ale jeśli wnioskujesz po tym, że z przodu są kolumny podstawkowe to jest to złudne, ponieważ grają duuużo potężniej od poprzednich podłogowych Jamo i mają tyle zapasu, że spokojnie zagrają na większym metrażu równie potężnie - sprawdzałem. Z resztą metraż pewnie niedługo się zmieni więc będzie okazja do stworzenia nowego kącika
Oglądam na: Panasonic TX-P50GT60E (isf) + Sony BDP-S790 + HTPC + Denon AVR-3313 + KEF R300 + KEF R200C + Jamo S602 + REL T5