(29-11-2014, 01:07)Jaszczomp89 napisał(a): Nie wnioskowałem po kolumnach podstawkowych tylko po tym, że rozstaw samych głośników jest niezbyt szeroki i stoją prawie w samym rogu pomieszczenia, a kolumny dusić się nie lubiąpoza tym widać na fotkach boczne ściany (lub to tylko jakaś wnęka w ścianie). A co do głośników podłogowych to wiem z doświadczenia, że te podstawkowe potrafią dać większego kopa
Ja też czekam na rozwój i spadek cen oledów, a co do 4K to w telewizorach mnie również w ogóle to nie przekonuje, a poza tym z jakiej odległości oglądasz te 50 cali full hd? Ja mam dwa cale mniej i do 4k powinniśmy siedzieć jakieś 50 cm od ekranu
Tzn to co widzisz po bokach to nie ściany tylko na lewo stoi jeszcze regał, a na prawo duża szafa - gdzieś trzeba niestety jeszcze mieścić sprawy życiowe, póki co nie mam oddzielnego pokoju do kina więc muszą się jeszcze troszkę podusić... ale nie narzekam na odsłuch
Metraż pokoju to 12 mkw. 50" oglądam z odległości 2m więc teoretycznie tyle ile powinno być przy FullHD.(29-11-2014, 01:21)Dusia napisał(a): Spoon fajne nowoczesne wnętrze. Sprzęt pierwsza klasa, super się prezentuję i zapewne też tak graGratulacje
Dusia dzięki
Oglądam na: Panasonic TX-P50GT60E (isf) + Sony BDP-S790 + HTPC + Denon AVR-3313 + KEF R300 + KEF R200C + Jamo S602 + REL T5

Ja też czekam na rozwój i spadek cen oledów, a co do 4K to w telewizorach mnie również w ogóle to nie przekonuje, a poza tym z jakiej odległości oglądasz te 50 cali full hd? Ja mam dwa cale mniej i do 4k powinniśmy siedzieć jakieś 50 cm od ekranu