31-01-2018, 19:21
(31-01-2018, 17:52)Kris napisał(a): Owszem, zwykły napęd bluray w obecnych czasach nie zapewnia jakiegoś lepszego odtwarzania dvd. Ale można sie zaopatrzyć w używkę dvd z górnej półki, które w okresie przełomu dvd/blu kosztowały krocie, a miały w sobie układy typu faroudja, pięknie skalujące filmy do 1080p. Ale to rozwiązanie dla hobbystów i kolekcjonerów, ja tak zamierzam zrobić ;-)
No to widzę pierwsza konstruktywna wypowiedź. Dokładnie o to chodzi o używkę z górnej półki. Oprócz DVD mam jeszcze w potrzebie inne nietypowe cechy dla
audio i wideo. A kilkuletnie premiery miają już wszystko to co ja potrzebuję dzisiaj. Co do faroodja to układ DCDi mam jeden panel DVD
Denona dvd2910 na oku Szukałem w tej kategorii ale Denon bluray juz tego układu nie posiada. Panel ma mieć jeszcze ściągniętą blokadę regionalną
ale to już mam obcykane co i gdzie.
Sa marki nie podające szczegółów jaki mają procesor jedynie zapewniając maksymalne efekty.
Skoro nie mam możliwości tego wypróbować przez zakupem wole i lubię takie tematy rozpykać na poziomie specyfikacji
i opinii urzytkowników.