17-07-2018, 18:48
Fakt, może kopia wyświetlana w kinach w latach 60tych była całkiem inaczej zmontowana. Jedyna nadzieja w rekonstrukcji.
Kopia się nie zachowała bo w życiu bym nie pomyślał, że może być inaczej
To był po prostu kolejny film nagrany na kasecie VHS. I nie wydawał mi się zmontowany na siłę, wręcz przeciwnie, właśnie teraz wydaje mi się niepełny (wspomniane śledzenie Kropaczyńskiego którego no nie mogę przeżyć).
Jedyny dowód na to co mówię
to są to zdjęcia na Fototece.
Dialog Piszczyka: "Już myślałem, że zaraz wyrżnie mnie w mordę." Piszczyk dociera za Kropaczyńskim do mieszkania Anabeli Kowalskiej.
Piszczyk przedstawia dowody Kropaczyńskiej. Okazuje się, że Anabela Kowalska zmarła rok temu i była żoną przyjaciela Kropaczyńskiego. I teraz oni oboje pracują razem. I po tym wyznaniu Piszczyk ma wątpliwości czy aby na pewno ją zdradza. Kropaczyńska namawia go na ponowne śledzenie jej męża. I tutaj następuje znana scena z gazetą z dziurką przez którą Piszczyk obserwuje Kropaczyńskiego - i to jest śledzenie nr 2.
Jest jeszcze parę innych fotek z usuniętych scen ale nie będę tego wszystkiego tutaj wklejał.
Jak widać wiele z tego pamiętam. No nic, jakby ktoś kiedyś coś słyszał to proszę o odpowiedź w tym wątku.
Kopia się nie zachowała bo w życiu bym nie pomyślał, że może być inaczej
To był po prostu kolejny film nagrany na kasecie VHS. I nie wydawał mi się zmontowany na siłę, wręcz przeciwnie, właśnie teraz wydaje mi się niepełny (wspomniane śledzenie Kropaczyńskiego którego no nie mogę przeżyć).Jedyny dowód na to co mówię
to są to zdjęcia na Fototece.
Dialog Piszczyka: "Już myślałem, że zaraz wyrżnie mnie w mordę." Piszczyk dociera za Kropaczyńskim do mieszkania Anabeli Kowalskiej.
Piszczyk przedstawia dowody Kropaczyńskiej. Okazuje się, że Anabela Kowalska zmarła rok temu i była żoną przyjaciela Kropaczyńskiego. I teraz oni oboje pracują razem. I po tym wyznaniu Piszczyk ma wątpliwości czy aby na pewno ją zdradza. Kropaczyńska namawia go na ponowne śledzenie jej męża. I tutaj następuje znana scena z gazetą z dziurką przez którą Piszczyk obserwuje Kropaczyńskiego - i to jest śledzenie nr 2.
Jest jeszcze parę innych fotek z usuniętych scen ale nie będę tego wszystkiego tutaj wklejał.
Jak widać wiele z tego pamiętam. No nic, jakby ktoś kiedyś coś słyszał to proszę o odpowiedź w tym wątku.