16-08-2018, 13:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2018, 14:27 przez Pai-Chi-Wo.)
(16-08-2018, 13:22)misfit napisał(a): Wydanie UK ma do wyboru angielską i polską ścieżkę dźwiękową. Ma też polskie napisy.
Zatem to co Daras zaledwie wczoraj wyprorokował
(15-08-2018, 13:18)Daras napisał(a): Nasze forum czyta mnóstwo ludzi. Zatem zainteresowanie szeroko pojętą sztuką filmową: trwało, trwa i będzie trwać! Hura! Sądząc po sobie mam mocne przypuszczenie, że niektóre posty pomagają czytelnikom w decyzjach zakupowych. Przykład z ostatniej chwili. Po wypowiedziach Mierzwiaka oraz Misfita wszedłem w posiadanie BD pt. „La, La Land” (2016). Tak to właśnie działa.
okazało się prawdą.

(16-08-2018, 13:22)misfit napisał(a): Może ktoś się pospieszył z tą zapowiedzią, możliwe też, że księgowy trochę dłużej pogłówkował i doszli do wniosku, że to jednak nie ma sensu Smile
Jest to bardzo możliwe. Takie samo zjawisko zaobserwowałem, kiedy to bardzo duża sieć kawiarni otwierała w mieście swój oddział.
Mieli już wzięty lokal, prawie ukończone w środku wnetrze, na szybach już wyklejone swoje loga. Przychodze za jakiś tydzień,
patrzę już ich nie ma. Moja hipoteza ktoś przeszacował lokalizację. Błędy popełniają widać i wielcy nie tylko my mróweczki.