Nie pamiętam modelu tamtych, pierwszych głośników
Tv, ten Sony, służył bardzo długo, aż przyszła era plazm. Kupiłem Panasonica (nie mam pamięci do modeli
) a mamie dałem tego trinitrona. Później był jakiś LED Philips'a, Sony Bravia też ledowiec, no i w końcu, w tym roku Oled od LG. I to jest to, czego potrzebowałem
Miałem głośniki TAGA HARMONY 860, oczywiście też bez subwoofera, bo po co mi(?)
, które wymieniłem na JBL STUDIO 280 5.1 + wspomniane Dali ALTECO jako głośniki efektowe do DA. W tym roku, wymieniłem cały sprzęt. Teraz, gdy oglądam jakiś film, to czasami pomyślę "jak mogłem oglądać niektóre filmy bez suba?" Naprawdę dużo daje- spokojna fabuła, leniwa akcja i nie wiadomo skąd, "zamruczy" sobie subwoofer
Tak, dla mnie to jest "mruczenie"
Kiedyś, kiedyś, wyobrażałem sobie, że taki sub, to nic innego jak "łubu dubu"
Tak go słyszałem u znajomych i to najzwyczajniej mi przeszkadzało
, tak jak komuś te wypociny, z których chyba zrobił się OT
Tv, ten Sony, służył bardzo długo, aż przyszła era plazm. Kupiłem Panasonica (nie mam pamięci do modeli
) a mamie dałem tego trinitrona. Później był jakiś LED Philips'a, Sony Bravia też ledowiec, no i w końcu, w tym roku Oled od LG. I to jest to, czego potrzebowałem
Miałem głośniki TAGA HARMONY 860, oczywiście też bez subwoofera, bo po co mi(?)
, które wymieniłem na JBL STUDIO 280 5.1 + wspomniane Dali ALTECO jako głośniki efektowe do DA. W tym roku, wymieniłem cały sprzęt. Teraz, gdy oglądam jakiś film, to czasami pomyślę "jak mogłem oglądać niektóre filmy bez suba?" Naprawdę dużo daje- spokojna fabuła, leniwa akcja i nie wiadomo skąd, "zamruczy" sobie subwoofer
Tak, dla mnie to jest "mruczenie"
Kiedyś, kiedyś, wyobrażałem sobie, że taki sub, to nic innego jak "łubu dubu"
Tak go słyszałem u znajomych i to najzwyczajniej mi przeszkadzało
, tak jak komuś te wypociny, z których chyba zrobił się OT