(27-09-2018, 21:25)misfit napisał(a): (...)
A ten film z facetami w rajtuzach widziałeś ? -> http://filmozercy.com/filmoskop/edition/1298
(...)
Tak, oczywiście. Mam go od lat w kolekcji. Wymarzone kino dla przestrzeni 5.1. Przymierzam się do kolejnej projekcji. Co do zasady od jakiegoś czasu kupuję płyty, do których będę chciał wracać.
Pisząc o facetach FRUWAJĄCYCH w rajtuzach miałem na myśli dzieła typu Spider – Man. Przypuszczam, że większość forumowiczów tak to właśnie zrozumiała. Prawda?
Do pewnych filmów po prostu nie dorosłem. I niech tak pozostanie.Dygresyjka. Każdy ma prawo oglądać to co lubi. Coraz częściej unikam dyskusji na temat gustów. Nie jest łatwo.
Ostatnio spotkałem znajomego z „piaskownicy”, który z mojego miasta wyprowadził się kupę lat temu. Gość solidnie wyedukowany i w pewnym sensie „światowy”. Jego obecne hobby początkowo mnie zdumiało. Kurczę, znałem człowieka pół życia a tu niespodzianka. Jednak po rzeczowej rozmowie uszanowałem jego poglądy. Także on zaakceptował moje. Życie...
Cholera, znowu tworzę OT. Spadam do reala.
Pai, ja tylko pa ruski, i to na trzy minus.

EDIT:
Zapomniałem. Misfit, czy masz słuchawki 5.1?
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.