JUż nawet mniejsza z tym co jest na czym oparte, Farrel wygląda komicznie w Alexandrze i ustawicznie wytrąca mnie z klimatu jaki film próbuje budować. Pitt nie. Kropka.
Nie ma po co. Obejrzałbym tylko gdyby wydali tę wersję z muzyką Yareda. A tak to co - mam ściagać z netu? Oglądać w TV? Może jeszcze kupować?
Tak samo zresztą nie będę oglądał kinowej wersji Królestwa Niebieskiego (nigdy jej nie widziałem, ale nie wiem po co miałbym po nią sięgać, skoro to wybrakowany produkt?).
Juby napisał(a):Wygląda na to, że Troja nie podeszła ci przy pierwszym seansie, bo przejadło ci się takie kino, a później nie dałeś tej wersji drugiej szansy. Może warto kiedyś spróbować?
Nie ma po co. Obejrzałbym tylko gdyby wydali tę wersję z muzyką Yareda. A tak to co - mam ściagać z netu? Oglądać w TV? Może jeszcze kupować?
Tak samo zresztą nie będę oglądał kinowej wersji Królestwa Niebieskiego (nigdy jej nie widziałem, ale nie wiem po co miałbym po nią sięgać, skoro to wybrakowany produkt?).
Cytat:Może Kapitana Amerykę w następnej serii dostaniemy czarnego, bo też jest wymyślony !Może i dostaniemy.