09-01-2019, 12:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2019, 13:04 przez Pai-Chi-Wo.)
(09-01-2019, 12:42)Nfsfan83 napisał(a): https://pikio.pl/pis-wylicza-wszystkie-afery-po-jest-ich-naprawde-duzo-pelna-lista/
Ciekawy jestem ile osób (na palcach jednej ręki?) zna pewną aferę całkowicie pominięta w mediach tzw. głównego (złośliwie) ścieku.
Afera z 2014 roku o nazwie "afera marszałkowa" z udziałem Komorowskiego. Kiedy to Komorowski dostał wezwanie do sądu i się nie zgodził
zjawić więc sąd przyjechał do niego, rozprawa sądowa odbyła się w pałacu prezydenckim. Komorowski zeznawał wtedy we własnej sprawie o której też prawdopodobnie nikt nie słyszał... zeznawał w sprawach kiedy to byl jeszcze marszałkiem. Akredytację dostały trzy najwieksze w Polsce stacje
TVP, TVN i Polsat, po czym przyjechali i zwineli kamery i nic nie nagrali. Czyżby zajęli w ten sposób miejsce prawdziwemu w Polsce dziennikarstwu?
Nagranie pirackie ze streamu komórki zrobiła TV Republika i dzięki temu m. in. ja się o tym dowiedziałem.
Ale w telewizji tego nigdy nie podali. A tym kolega z TV Republika co to nagrał był ... Rachoń (dzisiaj w TVPInfo). Pozdrawiam.
To że Polska jest jak Bantustan rządzony przez małpy też w telewizji nie powiedzą.
This is the fucking come to Jesus moment... - Steven Seagal