(04-02-2019, 14:08)sebas napisał(a): Ciekawa aktualizacja. Fajnie, że ktoś jeszcze na Forum kupuje artbooki. Oprócz Ciebie to chyba tylko Kolega Bender.
Dzięki
Jakoś lubię artbooki. Wiem, że podobne rzeczy typu grafiki, zdjęcia, ciekawostki można znaleźć w sieci i sobie poczytać, czy pooglądać arty. Jednak mając namacalną książkę, mam wszelkie ciekawostki, wypowiedzi twórców i wszystkie grafiki w jednym ładnie wydanym miejscu.(05-02-2019, 11:42)Kalex napisał(a):(03-02-2019, 17:07)CivilWar napisał(a): No i Zavvi.com znów coś porobiło i dostałem dwa razy trylogię Jurassic Park 4K, więc jedną pewnie sprzedam.TY dostałeś 2 razy z Zavvi, a ja od 15/12/2018 czekam na swoje wydanie z Zooma i nawet nowe ponowione przez nich gratisowe zamówienie do dziś nie dotarło
Książka Sons of Anarchy wygląda świetnie, ale nawet ten Art do Aquamana prezentuje się nieźle.
Myślisz, że dotrze do Ciebie to powtórnie wysłane zamówienie po takim czasie? Ja na Zoom zamówiłem raz, były to steelbooki Jurassic Park.... Czekałem, czekałem, zgłosiłem to, wysłali ponownie, a i tak nie dotarło. Oddali kasę i powiedziałem sobie, że więcej u nich nie zamówię, nawet jak mają dobre okazje. Bardzo dobrze, że Wolfman założył temat z tym sklepem... Rozumiem, że za granicą przesyłki dochodzą bez problemu, ale do Polski to jakaś porażka.
Jak będziesz chciał to wydanie, to odezwij się priv i pogadamy.