(05-03-2019, 06:13)Wolfman napisał(a): Rozpisaliście kolego na to ,co ja ująłem krótko i tyle.Jakoś nie widzę w Twoim poście Kolego, wszystkiego tego co ja ująłem w swoim.
(05-03-2019, 06:13)Wolfman napisał(a): Niepotrzebnie , ale skoro wam to sprawia przyjemność.To Wasza ocena. Rozumiem, że wydaje się Wam, że wszystko wiecie lepiej i jak już ktoś coś napisze na tym forum to koniecznie musicie się wepchnąć ze swoim komentarzem, bo przecież dopiero Wasza odpowiedź będzie wyczerpująca. Nie może nie być wątku bez wpisu Wolfmana. Tak się tylko zastanwiam, dlaczego dopiero teraz po mojej propozycji:
(05-03-2019, 03:49)sebas napisał(a): Może artykuł na stronie powinien prowadzić do konkretnego tematu na forum lub przynajmniej komentowanie (a nawet przeczytanie komentarzy) powinno wymuszać linkiem wejście na forum?wyszliście z Waszym pomysłem:
(05-03-2019, 06:13)Wolfman napisał(a): Moje zdanie jest takie chcecie tematy filmowe z miniaturkami i wstawkami o filmach. Niech autorzy przygotują szablony. Naciskam twórz temat o filmie i wchodzę w szablon coś jak w allegro. Wklejam jak leci gotowe , dane , wklejam zdjęcia, które się układają i dopasowują jakościowo i wielkościowo do potrzeb serwisu i itp. To by pomogło
Nie można było tego od razu zaproponować? Musiałem się, jak to byliście łaskawi określić "niepotrzebnie" rozpisać?
@Kirek
Dzięki za info. Z tego co widzę, to o Diunie za dużo tam nie ma. Mogę więc swój wpis dodać w tamtym wątku, żeby trzymać wszystko o filmach Lyncha w jedym miejscu. No chyba, że nie warto wogóle o "Diunie" pisać...
niespotykanie spokojny człowiek