04-05-2019, 23:08
Wspaniała,niesamowita kolekcja,oglądałem parę tygodni temu zdjęcia ,a teraz obejrzałem 12 minut i wyłączyłem..bo wiem że muszę obejrzeć całość bez wyjątku ,a do tego trzeba czasu;-),spodobał mi się początek i wiem ze warto poświęcić czas na całość prezentacji,może i nie rozumiem zbierania wszystkich filmów ( na pewno wśród 7000 filmów są takie do których nie wrócisz a i pewnie część się powtarza na innych nośnikach ) to jednak rozumiem chęć ich posiadania z tym ,że to chyba mania zbieractwa?;-) tak..sam to "uprawiam",ale gdzie mi do Ciebie? moja kolekcja jest dużo uboższa ,co nie znaczy ze nie istotna,dla mnie bardzo ważna.1500 VHS? Ja dobiłem do 100 i sprzedałem 3 lata temu za marne grosze...nie liczę nagrywanych VHS tych było ponad 300...miło się wspomina,dziś zostało mi 474 filmy na Blu-ray ,stare Gwiezdne wojny na VHS i kilkadziesiąt nagrywanych VHS-ów,ponad 800 DVD ,których już nie liczę ale z wszystkich jestem dumny i często je oglądam bo pamiętam że kiedyś ważne hity miało się na VHS z Polsatu czy innych stacji a obecnie można mieć wszystko w każdej jakości,ot szanuję i doceniam przeszłość;-)