13-05-2019, 14:38
Daras - po raz kolejny mylisz się, ale nie będę już się powtarzał. Co miałem do napisania w sprawie BDInfo już napisałem. Jeśli ktoś nie potrafi dzięki temu narzędziu wyciągać wniosków odnośnie dostępności pl wersji (lub jej braku) to jego strata.
Widzę, że zainteresował Cię Mother więc dodam tylko, że to właśnie dzięki BDInfo, nie mając fizycznie płyty w ręku, byłem w stanie przestrzec innych przed błędną informacją z tyłu okładki czy w sklepach internetowych odnośnie polskich napisów we włoskim wydaniu BD.
Nie posiadam go - wstydziłbym się to wydanie USA postawić u siebie na półce. Ale nie będę się wdawał w szczegóły bo to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu rzeczy.
Widzę, że zainteresował Cię Mother więc dodam tylko, że to właśnie dzięki BDInfo, nie mając fizycznie płyty w ręku, byłem w stanie przestrzec innych przed błędną informacją z tyłu okładki czy w sklepach internetowych odnośnie polskich napisów we włoskim wydaniu BD.
(13-05-2019, 13:32)Daras napisał(a): „O pijanym mistrzu” być może napiszę kilka słów w innym wątku. W latach 80 – tych przeczytałem ciekawą książkę na temat produkcji z Hong Kongu. Wspomniałem Ci o tym w korespondencji prywatnej. Wygląda na to, że posiadasz coś w rodzaju perełki – nagrodzony film zamykający starą epokę wuxia.
Nie posiadam go - wstydziłbym się to wydanie USA postawić u siebie na półce. Ale nie będę się wdawał w szczegóły bo to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu rzeczy.