09-06-2019, 01:34
No dobra. Minęła północ.
„Gratuluję łowco streamingów”.
Chyba już znasz powody, dla których „pcham się w dzisiejszej dobie w DVD (patrz strona poprzednia)”. Pomijając fabułę, cenię dodatkowo jakość – możliwie najlepszą do pozyskania w danym momencie.
Pytanie z „czapy” (to koło ratunkowe
) – czy rzucałeś na swój KINOWY ekran (patrz strona poprzednia) tak zwane HD z vod.pl???
Panie ładny, jeśli piszesz mi, że DVD jest już nonsensem, to doświadcz energetyzującej przygody (oczywiście na swoim KINOWYM...) z filmem „HD” - właśnie VOD! Proszę o podanie konkretnych tytułów, najlepiej w kontekście dyskusji dotyczącej oglądanych / zrewitalizowanych (polskich) filmów? Moja sugerowana odpowiedź brzmi nie – nie oglądałeś. Ewentualnie zaniechałeś konfrontacji VOD vs DVD. Inaczej uniknąłbyś brnięcia w kontrowersyjne „tezy”.
To tak dyplomatycznie...
„Gratuluję łowco streamingów”.
Chyba już znasz powody, dla których „pcham się w dzisiejszej dobie w DVD (patrz strona poprzednia)”. Pomijając fabułę, cenię dodatkowo jakość – możliwie najlepszą do pozyskania w danym momencie.Pytanie z „czapy” (to koło ratunkowe
) – czy rzucałeś na swój KINOWY ekran (patrz strona poprzednia) tak zwane HD z vod.pl???Panie ładny, jeśli piszesz mi, że DVD jest już nonsensem, to doświadcz energetyzującej przygody (oczywiście na swoim KINOWYM...) z filmem „HD” - właśnie VOD! Proszę o podanie konkretnych tytułów, najlepiej w kontekście dyskusji dotyczącej oglądanych / zrewitalizowanych (polskich) filmów? Moja sugerowana odpowiedź brzmi nie – nie oglądałeś. Ewentualnie zaniechałeś konfrontacji VOD vs DVD. Inaczej uniknąłbyś brnięcia w kontrowersyjne „tezy”.
To tak dyplomatycznie...
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.