(17-10-2019, 09:20)misfit napisał(a): A próba gryzienia po kostkach przez Darasa posiadaczy UB420 wyjątkowo nieudana
Eeee, miewałeś lepsze poczucie humoru.
Swoim sarkazmem (tekstem z lat 80 - tych) zwróciłem uwagę na pewną kwestię: nie zawsze nowoczesne sprzęty funkcjonują zgodnie z oczekiwaniami klientów, czy informacjami zaczerpniętymi z instrukcji obsługi. Kiedyś pisałem, że testując sprzęty audio - wideo sporządzam notatki oraz nanoszę pisakiem poprawki w markowych przewodnikach.Co do napisów. Oczywiście zawsze miałem tak, że jedne się wklepywały, inne zaś nie. Podchodzę do wszelkich ustawień elastycznie. Ba, olbrzymią frajdę sprawia mi przygotowywanie projekcji. Zaparzam sobie kawę i grzebię w menu odtwarzacza / projektora. Lubię świadomie wybrać określone rozwiązania. Za każdym razem wygląda to trochę inaczej.
I jeszcze drobiazg. Forum stanowi dla mnie (prócz edukacji) swoistą rozrywkę. Śmieję się w duchu gdy ktoś w sposób niebanalny "podgryzie moje kostki".
W ogóle za dużo u nas spiny. Przecież dyskutujemy (jedynie) o hobby!Dla jasności jednak przypomnę, że nie lubię pod swoim adresem wypowiedzi z czapy, jak np. próby odgadnięcia ceny mojego rzutnika bez posiadania ku temu danych. W takiej sytuacji trudno mówić o żartach, tylko kompletnym nonsensie. Ale zostawmy starą historię, tym bardziej, że nie dotyczy ona kolegi.
Miłego dnia. Spadam do innych wątków.
EDIT:
(16-10-2019, 23:24)prodarek napisał(a): (...) niezły jesteś.
Wiem. Ale dzięki.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.