02-01-2020, 14:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2020, 15:37 przez Pai-Chi-Wo.)
A czy tv boxem na Androidzie nie da sie tego zrobic? (kilka pomysłøw tutaj https://www.guidingtech.com/screenshot-android-tv-box/)
Dla freakow polecam temat 4K tunerow dvb-s, t, c .. co tam kto chce działajacych jak tv box na Enigma 2 z własnym open sourcowym softem na kernelu linuxa.
I to podłaczyc do telewizor. (konieczne fora to linuxsat-support.com i sat-4-all.com).

Te grabbery i to jeszcze w 4K to może być chyba za droga impreza?!
Dla freakow polecam temat 4K tunerow dvb-s, t, c .. co tam kto chce działajacych jak tv box na Enigma 2 z własnym open sourcowym softem na kernelu linuxa.
I to podłaczyc do telewizor. (konieczne fora to linuxsat-support.com i sat-4-all.com).
(27-11-2019, 17:23)prodarek napisał(a): czekałem chyba z 1-2 tyg na aktualizację bo klucz wygasło i nikt go nie uaktualniał na forumBo teraz często zmieniają klucz activation code. Za to zawsze pod tym samym linkiem co podał misfit

(25-11-2019, 22:45)djgromo napisał(a): Nie wiem jak z samym oppo, ale kiedyś bawiłem się w zgrywanie gameplayów z konsol i miałem do tego specjalne urządzenie/grabber gdzie podłączało się to w torze portu HDMI do przechwytywania video i printscreenów.
Te grabbery i to jeszcze w 4K to może być chyba za droga impreza?!
This is the fucking come to Jesus moment... - Steven Seagal