Devs - jeżeli ktoś lubi i szuka inteligentnego sci fi z elementami kryminału to polecam ten serial stworzony przez Alexa Garlanda (Ex Machina, Unicestwienie). Akcja toczy się głównie na terenie kampusu futurystycznej korporacji high tech w niedalekiej przyszłości. W zapowiedzi piszą, że niby jest exclusive na Hulu ale jest jak najbardziej dostępny na HBO Go. Po 3 odcinkach utrzymany jest wysoki poziom godny pełnometrażowych filmów Garlanda.
Outsider - wczoraj skończyłem oglądać 10 odcinkowy mroczny thriller z pogranicza horroru na podstawie powieści Kinga. Jest zupełnie odmienny od popularnego Castle Rock i - moim skromnym zdaniem - o wiele lepszy. Świetnie pokazanie zderzenia sztywnej, kryminalnej logiki z typowo Kingowskim mitycznym światem a wszystko polane "sosem" rodem z filmu Siedem. Dostępny w HBO Go.
Outsider - wczoraj skończyłem oglądać 10 odcinkowy mroczny thriller z pogranicza horroru na podstawie powieści Kinga. Jest zupełnie odmienny od popularnego Castle Rock i - moim skromnym zdaniem - o wiele lepszy. Świetnie pokazanie zderzenia sztywnej, kryminalnej logiki z typowo Kingowskim mitycznym światem a wszystko polane "sosem" rodem z filmu Siedem. Dostępny w HBO Go.
Moje aukcje na OLX