(04-06-2020, 17:28)Nfsfan83 napisał(a): Proponujesz aby mnie ktoś dusił kolanem ?Tak, ponieważ nie jesteś przekonany co do brutalności działania policji ("czy policja była za brutalna, być może tak"), więc możesz się w bardzo prosty sposób przekonać czy klęczenie komuś na szyi jest brutalne, czy też nie.
Dziwienie się że są protesty i zbywanie tego co się stało pisaniem o tym że policjant powinien być osądzony i po sprawie, przecież nic się nie stało, świadczy o wyjątkowym braku wyczucia, ale i wiedzy na temat zarówno historii USA, jak i tego jak sprawy mają się tam obecnie. Teksty typu "lewackie ścierwa" czy "barachło" świadczą o tym że nie dorosłeś intelektualnie (i zapewne już nie dorośniesz) do pewnych tematów, więc proponuję byś po prostu milczał, zwłaszcza że poza charakterystycznyni dla fejsbukowego ścieku hasłami-kliszami nie napisałeś nic intersującego. Niczym bot oparty na stereotypowym prawaku-cebulaku. Dużo hałasu i oburzenia, zero treści.
Kwestia tego że uważasz za jak najbardziej OK dzielenie się publicznie tego typu przemyśleniami to osobny problem, ale to już są rzeczy wyniesione z domu, ze środowiska w jakim się dorastało itp.
Tyle ode mnie, witam na liście ignorowanych, ale też mam nadzieję że administracja nie bedzie tolerować obecności na tym forum takich ludzi.
---
Skoro już ten temat się pojawił i ktoś jest ciekawy dlaczego dyskryminacja Czarnych w USA to wciąż aktualny temat i tykająca bomba, to odsyłam na przykład pod taki adres:
https://www.nytimes.com/2019/02/21/nyregion/black-hair-decriminalization-ny.html
Ktoś powie że to bzdura i nic poważnego, ale często to właśnie dziesiątki jeśli nie setki takich bzdur, drobnych rzeczy, razem tworzą ogromny problem.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K