11-06-2020, 17:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2025, 10:12 przez Kirek.
Powód edycji: formatowanie opisu
)
MARCIN WRONA (bez seriali)
2009 Moja krew [DVD D]
2010 Chrzest [DVD D]
2015 Demon [BD D]
Filmy krótkometrażowe:
2001 Człowiek magnes [DVD D] (w dodatkach wydania "Chrzest")
2004 Teléfono - [DVD N] (w dodatkach wydania "Chrzest")
Teatr telewizji:
2008 Doktor Halina [DVD D]
![[Obrazek: thumb-lg-159430-demon.jpg]](https://filmozercy.com/filmoskop/uploads/covers/thumb-lg-159430-demon.jpg)
[kliknij w okładkę a zostaniesz przeniesiony do strony ze szczegółami wydania]
Zastanawiałem się czy do kolekcji nie dołączyć serialu "Ratownicy" ze względu na przygody GOPR ale pamiętałem, ze wątek kryminalny został w nim niedokończony co mi przeszkadzało. Przed podjęciem decyzji zrobiłem sobie powtórkę na TVP VOD i tym razem doszedł jeszcze jeden minus, o którym nie pamiętałem. Bardzo słabe efekty specjalne, kwintesencją których jest atakujący niedźwiedź
. Ostatecznie zrezygnowałem z serialu.
Ulubiony film: "Moja krew".
Długo się zastanawiałem czy nie powinien być to "Chrzest" ale ostatecznie wygrała kreacja Eryka Lubosa w roli głównej. W tym drugim największe wrażenie na mnie zrobiła drugoplanowa rola Adama Woronowicza, który kojarzy mi się z bardziej 'ciepłymi' rolami np takimi jak w "Demon".
Najmniej lubiany film: "Demon".
To również jest ciekawy film ale historie bardziej przyziemne wypadają jednak trochę lepiej.
Najładniejsze/najciekawsze wydanie: "Chrzest".
Za dodanie filmów krótkometrażowych.
2009 Moja krew [DVD D]
2010 Chrzest [DVD D]
2015 Demon [BD D]
Filmy krótkometrażowe:
2001 Człowiek magnes [DVD D] (w dodatkach wydania "Chrzest")
2004 Teléfono - [DVD N] (w dodatkach wydania "Chrzest")
Teatr telewizji:
2008 Doktor Halina [DVD D]
[kliknij w okładkę a zostaniesz przeniesiony do strony ze szczegółami wydania]
Zastanawiałem się czy do kolekcji nie dołączyć serialu "Ratownicy" ze względu na przygody GOPR ale pamiętałem, ze wątek kryminalny został w nim niedokończony co mi przeszkadzało. Przed podjęciem decyzji zrobiłem sobie powtórkę na TVP VOD i tym razem doszedł jeszcze jeden minus, o którym nie pamiętałem. Bardzo słabe efekty specjalne, kwintesencją których jest atakujący niedźwiedź
. Ostatecznie zrezygnowałem z serialu.Ulubiony film: "Moja krew".
Długo się zastanawiałem czy nie powinien być to "Chrzest" ale ostatecznie wygrała kreacja Eryka Lubosa w roli głównej. W tym drugim największe wrażenie na mnie zrobiła drugoplanowa rola Adama Woronowicza, który kojarzy mi się z bardziej 'ciepłymi' rolami np takimi jak w "Demon".
Najmniej lubiany film: "Demon".
To również jest ciekawy film ale historie bardziej przyziemne wypadają jednak trochę lepiej.
Najładniejsze/najciekawsze wydanie: "Chrzest".
Za dodanie filmów krótkometrażowych.