Zarówno w 2 i w 3 były sceny które sprawiały wrażenie filmowych. Do tego stopnia, że nawet moja żona się nabrała
W 4 jechali na sprawdzonych pomysłach.
Widocznie grafika nie ma dla mnie tak wielkiego znaczenia. Gdy się grało w Dizzy czy Prince of Persia za czasów pikselozy to się docenia głównie pomysł i fabułę. Wygląd, choć ważny, to dla mnie drugorzędna sprawa.
Ładnych dup i klimatu rodem Jamesa Bonda tez już nie ma
Trochę się stało to co i z filmami Szklana Pułapka 5 czy Indiana Jones 4 czyli nieoczekiwane rodzinne koneksje na tle przygody tetryków.
W 4 jechali na sprawdzonych pomysłach.Widocznie grafika nie ma dla mnie tak wielkiego znaczenia. Gdy się grało w Dizzy czy Prince of Persia za czasów pikselozy to się docenia głównie pomysł i fabułę. Wygląd, choć ważny, to dla mnie drugorzędna sprawa.
(24-06-2020, 22:52)Wolfman napisał(a): W końcu mamy jakąś fabułę w tej serii, która wciąga bardziej od poprzedniczek.Jestem dokładnie przeciwnego zdania. Fabuła rodem z Dynastii - nagle odnalazł się zaginiony brat który niemal przez całą trylogię siedział w pierdlu(?). Sam Nathan Drake już nie sypie ciętymi ripostami i żarcikami jak dawniej, powiedziałbym, ze jest jakiś przymulony. W dodatku ustatkował się, co jak doskonale wiesz, nie do końca wyszło mu na dobre no ale happy end być musi
Ładnych dup i klimatu rodem Jamesa Bonda tez już nie ma
Trochę się stało to co i z filmami Szklana Pułapka 5 czy Indiana Jones 4 czyli nieoczekiwane rodzinne koneksje na tle przygody tetryków.(24-06-2020, 22:52)Wolfman napisał(a): A co tam mogło zaskoczyć po serii Tomb raider?To zupełnie inna bajka i kultowa seria. Moja przygoda z TR zakończyła się na 3 (o ile dobrze pamiętam pojawiły się dinozaury) więc wieki temu. Jedynka razem z dodatkiem unfinished business niemal zakatowałem na śmierć - absolutna gra survivalova ZANIM Larę zaczęli eksploatować i zmieniać biust na wszelkie możliwe sposoby. Tak czy inaczej po 3 dałem sobie spokój choć zdaję sobie sprawę, że kolejne tytuły były coraz lepsze ale jakoś odstraszał mnie ten cały hype gimbazy i wolałem poznawać nowe, inne tytuły.
Moje aukcje na OLX