17-07-2020, 18:05
"Sześciogłowy rekin atakuje (2018)", nie ma to tamto, to prawie że wykładania artystyczna, dzieło wśród bezguścia kiczowatości, coś jak najbardziej w tej materii godne polecenia. Produkcja ta, to klasyk od "The Asylum", wytwórni ,,produkcji niższej klasy filmowej", które i tak współcześnie ogląda masa ludzi, co jest, przyznam szczerze, zjawiskiem niezwykłym. Po obejrzeniu niniejszego filmu, a raczej po ,,doznaniu" swego rodzaju uczty - w roli głównej z ,,samoregenerującym się rekinem", którego głowy odrastały niczym u Hydry - cholibka, nie mam pojęcia, jak ustosunkować się do totalnego ,,drewna" aktorskiego, miliarda wątków opowiadanych na raz, które tu doświadczyłem. Film miał stosunkowo mocno suspensową i klimatyczną ścieżkę dźwiękową, jednak to tyle z plusów dla tego obrazu. Cóż, jestem w szoku i nie wiem dlaczego, ale chcę oglądać i oglądać takich ,,specyfików" co raz więcej i więcej. Popatrzcie na to moi dordzy, co taki sześciogłowy rekin potrafi:
3,5/10; więcej temu filmowi z ewaluacji się nie należy. Dla rozrywki, przy mocnym, wyskokowym napoju przy ręku, do obejrzenia!
![[Obrazek: 6shark.gif]](https://filmblitz.org/wp-content/uploads/2018/08/6shark.gif)
3,5/10; więcej temu filmowi z ewaluacji się nie należy. Dla rozrywki, przy mocnym, wyskokowym napoju przy ręku, do obejrzenia!