29-12-2020, 10:24
Uff, najważniejsze, że nieporozumienie wyjaśnione - z mojej strony ponawiam przeprosiny.
Dwójka bajtli: (1 rok i 2 lata) na głowie i brak czasu z nim związany oraz fakt, że półtora roku czekałem na konwersję tego VHS-a, a okazał się niewypałem, sprawiły, że niezbyt fortunnie wybrałem wątek.
Nim Mateusz postprząta mojego offtopa:
Co do ewentualnej wymiany (na FG): i rozdania wszystkim, którzy by chcieli (bo ja co mam, to rozdaję
), to mam Niekończącą się Opowieść w wersji z wideoteki z oryginalnym, rewelacyjnym lektorem (chyba tym, co w wersji kinowej) - też długo trwało, nim je załatwiłem i skonwertowałem ścieżkę audio z wersją HD. Jak by kto był zainteresowany, to proszę o info.
Pozdrówka
Dwójka bajtli: (1 rok i 2 lata) na głowie i brak czasu z nim związany oraz fakt, że półtora roku czekałem na konwersję tego VHS-a, a okazał się niewypałem, sprawiły, że niezbyt fortunnie wybrałem wątek.
Nim Mateusz postprząta mojego offtopa:
Co do ewentualnej wymiany (na FG): i rozdania wszystkim, którzy by chcieli (bo ja co mam, to rozdaję
), to mam Niekończącą się Opowieść w wersji z wideoteki z oryginalnym, rewelacyjnym lektorem (chyba tym, co w wersji kinowej) - też długo trwało, nim je załatwiłem i skonwertowałem ścieżkę audio z wersją HD. Jak by kto był zainteresowany, to proszę o info.Pozdrówka