29-12-2020, 13:22
Nie spotkałem człowieka, który wyjaśniłby jednoznacznie czym jest HDR. Różnie to wygląda na poszczególnych wyświetlaczach (LCD, OLED, DLP). Osoby poszukujące wrażeń wynikających z tej technologii mogą przywiązywać wagę do jej odmiennych cech. Ba, mam kumpla, z którym chwilę pogawędziłem o HDR. W reakcji na mój krótki wywód znajomy zareagował słowami: Teraz wiem dlaczego widzę taki kijowy obraz. W efekcie nałogowy gracz wyłączył funkcję i cieszy oko startymi przyzwyczajeniami.
Pablo, nie sprawdzałem specyfikacji gniazda HDMI w pudełeczku Sony. Ale jeśli nie wypuszcza ono HDR, to OK. Niemniej jako posiadacz wyświetlacza 10 bit powinieneś uzyskać efekt zwany Deep Color. Napisz mi coś więcej o swoich wrażeniach na priva. W tym miejscu słowo „namiastka” może być różnie rozumiane.
Pablo, nie sprawdzałem specyfikacji gniazda HDMI w pudełeczku Sony. Ale jeśli nie wypuszcza ono HDR, to OK. Niemniej jako posiadacz wyświetlacza 10 bit powinieneś uzyskać efekt zwany Deep Color. Napisz mi coś więcej o swoich wrażeniach na priva. W tym miejscu słowo „namiastka” może być różnie rozumiane.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.