Sęk w tym, że ani Gremlins 2 ani Little Shop of Horrors nigdy nie wyszły na UHD BD więc z tego powodu nie mogły się znaleźć w tym pakiecie filmowym, ani żadnym innym 
Próbuję coś wymyślić z tego co już wyszło na UHD (+ oczywiście od Warnera) i dużo bardziej pasowałoby do tej trójki i nie mam pomysłu co tam mogłoby się znaleźć.
U mnie Amores Perros i Blaszany bębenek + coś tam jeszcze z ostatnich zakupów.
Wielokrotnie tez było tak, że kupuję coś w nowym transferze, a po jakimś czasie pojawia się to na UHD. Ale tutaj póki co jestem mocny i niezmiernie rzadko decyduję się na upgrade, chyba, że wcześniej znajdzie się kupiec na BD i odzyskam całość lub niemal całość wydanej kwoty w dany tytuł.
W pamięci wryła mi się głównie scena wyścigu pojazdów na początku filmu - pamiętam, że to była audiowizualna uczta w kinie więc już jestem ciekawy co tam HDR dodatkowego wniesie do obrazka.
Dzięki.
Idź i patrz już obejrzany. Film rzeczywiście mocny - nie patyczkuje się w ukazaniu okrucieństw wojny.

Próbuję coś wymyślić z tego co już wyszło na UHD (+ oczywiście od Warnera) i dużo bardziej pasowałoby do tej trójki i nie mam pomysłu co tam mogłoby się znaleźć.
(09-02-2021, 01:50)sebas napisał(a): Miałem ostation to samo z "Tremors" i "Speed".
U mnie Amores Perros i Blaszany bębenek + coś tam jeszcze z ostatnich zakupów.
Wielokrotnie tez było tak, że kupuję coś w nowym transferze, a po jakimś czasie pojawia się to na UHD. Ale tutaj póki co jestem mocny i niezmiernie rzadko decyduję się na upgrade, chyba, że wcześniej znajdzie się kupiec na BD i odzyskam całość lub niemal całość wydanej kwoty w dany tytuł.
Cytat:"Player..." daje radę w 3D. HDR też może dodać co nieco do przyjemności z seansu. A sam film spoko. Nie jest to najlepszy film Spielberga, ale przyjemnie się ogląda.
Fajna aktualizacja.
W pamięci wryła mi się głównie scena wyścigu pojazdów na początku filmu - pamiętam, że to była audiowizualna uczta w kinie więc już jestem ciekawy co tam HDR dodatkowego wniesie do obrazka.
(08-02-2021, 23:22)shaman72 napisał(a): Między słowami i Idź i patrz - gratuluję, świetne filmy.”Idź i patrz”, mocny do dziś.Dobry update - miłego seansu.
Dzięki.
Idź i patrz już obejrzany. Film rzeczywiście mocny - nie patyczkuje się w ukazaniu okrucieństw wojny.