11-02-2021, 18:39
To nie jest kwestia czyjegoś marudzenia, ani tego że ktoś ma za ciebie o coś prosić. Zwróciłem ci uwagę od razu po twoim poście otwierającym, bo:
Jesteś użytkownikiem tego forum, więc powinieneś się dostosować do regulaminu. Gdyby mi ktoś zwrócił uwagę, że niepotrzebnie założyłem wątek, bo mogłem napisać w już istniejącym, z miejsca usunąłbym swój i naprawił ten błąd. Zamiast tego, lepiej bawić się w semantykę, czy najlepszy oznacza też ulubionego i zaśmiecać forum a. zbędnym tematem, b. zbędną dyskusją na temat jego istnienia.
Regulamin napisał(a):Zasady obowiązujące na forum.
1.Każdy Użytkownik ma obowiązek zapoznać się i zastosować do zasad obowiązujących w danym dziale, które opisane są w ogłoszeniach i przyklejonych tematach.
2.Przed założeniem tematu na forum należy skorzystać z wyszukiwarki oraz zapoznać się z tematami podwieszonymi w celu upewnienia się, że na forum nie znajduje się odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.
3.Nie należy zakładać tych samych tematów w różnych Działach ani duplikować tematów krótko wcześniej założonych zarówno przez siebie, jak i przez innych.
Jesteś użytkownikiem tego forum, więc powinieneś się dostosować do regulaminu. Gdyby mi ktoś zwrócił uwagę, że niepotrzebnie założyłem wątek, bo mogłem napisać w już istniejącym, z miejsca usunąłbym swój i naprawił ten błąd. Zamiast tego, lepiej bawić się w semantykę, czy najlepszy oznacza też ulubionego i zaśmiecać forum a. zbędnym tematem, b. zbędną dyskusją na temat jego istnienia.