29-04-2021, 11:53
No to fajnie, cieszę się, że dobre filmy sobie wybrałem.
"Wystarczy być" właśnie niedawno sobie zobaczyłem - wiem, że to nie jest taka czystej wody komedia, ale szczerze mówiąc dawno się tak nie uśmiałem, jak podczas oglądania tego - zatem wypada mieć.
A "Jeszcze wyżej" widziałem już jakiś czas temu, na kursie z kina niemego, ale pamiętam, że zrobił na mnie spore wrażenie, na tyle, że zdecydowałem sobie przypomnieć ten film już z zakupionego wydania BD. Jak podejdzie i tym razem, to rozważę też zakup "Speedy'ego", który też się pojawił w ramach Criterionów UK.
Dziś właśnie przyszła druga porcja Criterionów, tym razem trzy sztuki, czyli już wszystko. Obyło się bez uszkodzeń - w tamtym wypadku trochę podejrzewam, że to sprawka listonosza, który wciskał to do skrzynki pocztowej...
"Wystarczy być" właśnie niedawno sobie zobaczyłem - wiem, że to nie jest taka czystej wody komedia, ale szczerze mówiąc dawno się tak nie uśmiałem, jak podczas oglądania tego - zatem wypada mieć.
A "Jeszcze wyżej" widziałem już jakiś czas temu, na kursie z kina niemego, ale pamiętam, że zrobił na mnie spore wrażenie, na tyle, że zdecydowałem sobie przypomnieć ten film już z zakupionego wydania BD. Jak podejdzie i tym razem, to rozważę też zakup "Speedy'ego", który też się pojawił w ramach Criterionów UK.Dziś właśnie przyszła druga porcja Criterionów, tym razem trzy sztuki, czyli już wszystko. Obyło się bez uszkodzeń - w tamtym wypadku trochę podejrzewam, że to sprawka listonosza, który wciskał to do skrzynki pocztowej...