(15-06-2021, 16:06)prodarek napisał(a): To jest zabawne że głupie transmiterki za parę groszy nie mają opóźnień. U mnie na apple tv 4k nie ma opóźnienia także lux. Mówisz że na kablu słuchasz jest dużo lepiej?jakiś dobry kabel masz?
Kabel mam zwykły, nie pamiętam, ale chyba był w komplecie. Dokupiłem tylko adapter AUX 3,5mm, żeby można je było podpiąć do amplitunera. Ze słuchawkami jest jak z głośnikami- jednemu pasują takie, drugiemu inne. Faktem jest, że każdy z nas ma tylko dwoje uszu i każdy z nas inaczej będzie słyszał. Pisałem już wcześniej, że dla mnie są one po prostu świetne, dialogi wyraźne, efekty słyszę wyraźnie, tzn. jeśli coś się dzieje z tyłu, to słyszę to z tyłu, jeśli samolot/ śmigłowiec leci nad głową, to ten dźwięk w słuchawkach jest nad głową. Tego oczekiwałem i to kupiłem
Mój zięć, kupując ode mnie suba, myślał, że subwoofer, to jest "łup, łup, łup". No nie, tak to nie działa, ale tego się spodziewał, bo tak słyszał u kolegi w samochodzie
W tej chwili jest mega zadowolony, bo wie do czego służy i na jakiej zasadzie działa. Wcześniej, Wolfman pisał, że spodziewał się mega basu w tych słuchawkach. I tu wrócę do początku postu- każdy z nas inaczej odbiera dźwięk. Jeden będzie zadowolony, drugi będzie czuł niedosyt, bo mu krew z nosa nie poszła przy pierwszej eksplozji