25-06-2021, 16:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2021, 16:07 przez lovelybones.)
Użycie chociażby jednego nowego parametru oznacza nowy transfer. Jak można mówić, że inny kodek i bitrate nie mają nic do transferu? Wierzysz małpeczko w to co piszesz? Spróbuj zmienić film w AVC na HEVC bez nowego transferu. Masz na to magiczną różdżkę? Zapytaj się drugiej małpeczki, Gieferg pewnie ma. Jesteś w stanie zrozumieć, że wydanie MI polskie i brytyjskie to są całkowicie inne wydania? Czego małpko nie rozumiesz? Po co dajesz porównanie wydania z innym transferem? Tak cię małpko zabolało, bo zwróciłem ci uwagę, że nie potrafisz nic porządnie zrobić? Oj, jak mi przykro
Zniknij z tego forum, wszystkim zrobisz przysługę, bo pewnie z 80% ludzi na tym forum już obraziłeś.
Zniknij z tego forum, wszystkim zrobisz przysługę, bo pewnie z 80% ludzi na tym forum już obraziłeś.(25-06-2021, 15:36)Mierzwiak napisał(a): Jedyne zmyślone rzeczy w tym temacie pochodzą od ciebie i dotyczą tego, że polskie wydanie M:I w AVC nie ma takiej samej kolorystyki jak wydanie z UK w MPEG-2Poproszę małpko o cytat. Niezłe masz urojenia. Gieferg bierze to samo?
(25-06-2021, 15:26)Gieferg napisał(a): A ten dalej nie zajarzyłTy to już lepiej nic nie pisz bo kompromitujesz się jeszcze bardziej popierając kogoś z urojeniami.