31-08-2021, 20:55
Dzięki. Gapa ze mnie.
Dopiero teraz zajrzałem na poral.eu a tam wszystko jest na bieżąco. Podczas wakacji wypadłem z rytmu, ale powoli wracam do swojego domowego kina oraz spraw z nim związanych.
Nie wierzyłem, że doczekam klasyki w wysokich rozdzielczościach z PL. Błędnie założyłem, iż polski rynek BD / UHD mocno osłabnie. Jednak Studio N jest takim „feniksem z popiołów”. Dzięki „N” będę mógł w końcu zobaczyć w jakości HD ulubionego bobra (wtajemniczeni wiedzą, że niekoniecznie mam na uwadze kreskówkę).
Dopiero teraz zajrzałem na poral.eu a tam wszystko jest na bieżąco. Podczas wakacji wypadłem z rytmu, ale powoli wracam do swojego domowego kina oraz spraw z nim związanych.Nie wierzyłem, że doczekam klasyki w wysokich rozdzielczościach z PL. Błędnie założyłem, iż polski rynek BD / UHD mocno osłabnie. Jednak Studio N jest takim „feniksem z popiołów”. Dzięki „N” będę mógł w końcu zobaczyć w jakości HD ulubionego bobra (wtajemniczeni wiedzą, że niekoniecznie mam na uwadze kreskówkę).
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.