(03-09-2021, 06:42)truvneeck napisał(a):A po co mi pośrednik który przememła newsa na swoją modłę jeszcze i z błędami skoro mogę poczytać u źródła lub w serwisie który akurat lubię bo się zna na tym o czym pisze i w dodatku pisze dobrze.(03-09-2021, 01:49)Glaeken napisał(a): A kto was pogania?No właśnie Ty, który klikasz newsa gdzie indziej, zamiast tu.
(03-09-2021, 06:42)truvneeck napisał(a): Dziennikarstwo już od dawna nie opiera się na rzetelności itd. tylko na szybkości przekazu. Kliki się liczą, kto pierwszy i bardziej "zwykrzyknikowany" tym lepszy.To szkoła sprzed ponad 10lat. Obecnie w sieci jest tyle szybkich i bardzo często nierzetelnych serwisów, że liczy się treść unikatowa bądź specjalistyczna/niszowa bo tylko taka się wyróżnia na tle wszechobecnego medialnego szumu. Do takiej to się nawet wraca po latach.
(03-09-2021, 06:42)truvneeck napisał(a): Stąd pośpiech.Chyba nie doczytałeś mojego posta powyżej więc go przeformułuję: po co się spieszyć skoro już jesteś mocno spóźniony?
Moje aukcje na OLX