MiMiK napisał(a):Naprawdę udajesz otępiałego czy tylko w tej konkretnej meterii?Co to jest "meteria"? To coś od metra?
Już o podobnych "bykach" nie wspominając.MiMiK napisał(a):Przedstawiłem Ci (zresztą nie tylko ja) moje spostrzeżenia co do wiarygodności obu stron, a Ty odwracasz kota ogonem że Tobie chodziło o Międlara który reprezentuje jeden z portali. Pewnie za chwilę powiesz że jednak o Korwin-MikkeCały czas piszę, że chodziło mi o Międlara. A Ty ciągle usiłujesz mi wmówić, że jednak było odwrotnie.
MiMiK napisał(a):Trzeba być ostro zakręconym, żeby odpowiadać sobie samemu na swoje posty. I wysnuwać jakieś wnioski na tej podstawie. Chyba coś było ostro palone albo wciągane.MiMiK napisał(a):Przedstawiłem Ci (zresztą nie tylko ja) moje spostrzeżenia co do wiarygodności obu stron, a Ty odwracasz kota ogonem że Tobie chodziło o Międlara który reprezentuje jeden z portali. Pewnie za chwilę powiesz że jednak o Korwin-MikkeCzyli teraz już Międlar nie jest wiarygodny a z partii politycznej Korwin-Mikke jest wiarygodny który założył nczas.com? Bajdurzysz ostro

MiMiK napisał(a):Wracając do meritum coś ktoś wie kiedy wprowadzą ten fundusz za NOP-y? Czy kolejny blef jedynej słusznej partii?Wprowadzą jak firmom farmaceutycznym będzie się opłacać. Ale za śmierć kogoś z rodziny w wyniku powikłań po szprycy odszkodowania nie dostaniesz.