06-09-2021, 07:37
(06-09-2021, 07:22)MiMiK napisał(a): Czyli Korwin Mikke nie jest powiązany z żadną partią polityczną i nie założył strony której podałeś nczas.com? LOL Co do Jacka Międlara (wprawo.pl) to każdy wie że to "zwolennik" skrajnej prawicy i kolejny "oszołom" RP, zresztą wielokrotnie skazywany za m.in za wypowiedzi antysemickie, homofobiczne i nacjonalistyczne czy też nawoływanie do nienawiści (i bóg wie jeszcze za co) oraz były ksiądz i były dziennikarz (został wyrzucony z SDP) więc sorry "tacy" ludzie maja mi tłumaczyć co to jest koronawirus i są wg Ciebie wiarygodni? Masakra jakaś, miał być dyskurs a mamy jego antonim.Czytaj uważniej. Pytałem o Międlara, a nie Korwina. A co to jest skrajna prawica i czym się różni od "zwyczajnej" prawicy? Podaj definicję oszołoma i wytłumacz dlaczego Międlar i Korwin są nimi dla Ciebie. Co to jest w/g Ciebie antysemityzm? Czy mówienie prawdy o Żydach też się do tego zalicza, bo "to nie przechodzi w żadna rubryka"? Jak odpowiedział rabin Szalom Ber Stambler, jak jakiś dziennikarz napomknął coś o żydowskich kolaborantach.
https://wprawo.pl/rabin-tvp-info-o-zydowskich-szmalcownikach-wiem-ogole-przechodzi-zadna-rubryka-wideo/
Z tego co wiem, to Międlar został wyrzucony z SDP, bo ktoś go zakapował, a władze SDP, które same wcześniej go przyjęły wyrzuciły go po protestach wielu "obiektywnych" dziennikarzy typu Lis.
Z tego rozumiem, że też nie można w Polsce źle mówić o osobach spod znaku lgbt i czuć miłości do własnej Ojczyzny, bo zaraz zostanie się zmieszanym z błotem. Najlepiej w/g Ciebie należy szargać wszystkie świętości, wzorce moralne, szydzić z katolików, bo to teraz modne i nikt nic za to nie zrobi.