30-10-2021, 01:05
Opis skandynawskiego zbiorczego wydania UHD z całą serią (link dwa posty wyżej) dostępny w filmoskopie.
Do pełni szczęścia brakuje tylko informacji kto jest lektorem w pierwszym filmie. Do postu wstawiam próbkę i liczę, że dzięki naszym fachowcom ten brak zostanie uzupełniony
.
) kontakt z tym filmem.
Do pełni szczęścia brakuje tylko informacji kto jest lektorem w pierwszym filmie. Do postu wstawiam próbkę i liczę, że dzięki naszym fachowcom ten brak zostanie uzupełniony
.(18-04-2016, 15:41)Gieferg napisał(a): w Extinction znajdziemy całkiem sporo ujęć, na których wygładzono twarz głównej bohaterki. Miejscami to wręcz razi.W tym wydaniu jest niestety tak samo. Dodatkowo jest to zrobione niechlujnie i trafiają się ujęcia gdzie jej twarz jednak wygląda normalnie za to w kilku ujęciach wygładzono twarze również innym aktorom. Jeszcze gorzej to wygląda w "Resident Evil: Afterlife" gdzie woskiem potraktowani zostali wszyscy. Ogólnie ten film również kolorystycznie nie przypadł mi do gustu (nie wiem czy na innych nośnikach też tak wyglądał, ponieważ był to mój pierwszy (i przypuszczalnie ostatni
) kontakt z tym filmem.