Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 25 Dalej »

Star Trek - seriale i filmy - dyskusja o wydaniach

Opcje tematu
Star Trek - seriale i filmy - dyskusja o wydaniach
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

05-11-2021, 13:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2021, 13:51 przez Glaeken.)
(22-10-2021, 08:10)fire_caves napisał(a):  Tak, niestety. Ponieważ jednak na tym forum prym wiodą "wydaniożercy" a wiele osób preferuje steelbooki, to może to być dla nich interesująca propozycja.
Hm... szału nie ma. Taki znany klasyk sci-fi powinien być wydany w 4K, tym bardziej, że niedawno na ten format zawitały kinówki z Kirkiem-Shatnerem.

Obok w/w z utęsknieniem wyczekuję premiery na tym nośniku kompletu sezonów Z Archiwum X oraz Expansów.

EDIT 05.11

Skończyłem oglądać 2 sezon Star Trek: Discovery i musze powiedzieć, ze zaczyna mi się podobać ten serial. Pierwszy sezon trochę męczyłem, być może przyzwyczajałem się do sporej ilości nowości. Drugi sezon o wiele lepszy... z wieloma nawiązaniami do pewnych elementów znanych z innych seriali z uniwersum ST (nawet tych bardzo starych - oryginalnych Wink ). Podobało mi się to... poza Spockiem... jakoś mi nie leży ten aktor. Zabieram się za trzeci Smile

Z ciekawości zajrzałem na oceny poszczególnych sezonów na rotten tomatoes i... jestem w szoku. Rozbieżność między ocenami fanów a krytyków jest ogromna! Cyżby jednak fani nie polubili serię Discovery?

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu

Wiadomości w tym wątku
Star Trek - seriale i filmy - fire_caves - 09-06-2021, 15:34

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku