04-11-2021, 13:20
I @misfit, i @shaman72, przecież nawet nie wiecie, jak to gra
Każdy ma swój gust, dla mnie pojęcie "pierdolnięcie" znaczy to samo, co "0", nul, nic. Wczoraj oglądałem " Seven Worlds One Planet" i czułem powiew powietrza po nogach, gdy z suba wydobywał się dźwięk burzy, więc "pierdolnięcie" nie jest, i to zdecydowanie, dla mnie. Ale jak wspomniałem, każdy ma inne preferencje co do oglądania i słuchania filmu. "Pierdolnięcia" mi nie odpowiadają i tyle.
@Aradiel, tylne głośniki, to głośnik przód i góra, czyli są 4 głośniczki + sub, reszta jest umiejscowiona w belce.
Każdy ma swój gust, dla mnie pojęcie "pierdolnięcie" znaczy to samo, co "0", nul, nic. Wczoraj oglądałem " Seven Worlds One Planet" i czułem powiew powietrza po nogach, gdy z suba wydobywał się dźwięk burzy, więc "pierdolnięcie" nie jest, i to zdecydowanie, dla mnie. Ale jak wspomniałem, każdy ma inne preferencje co do oglądania i słuchania filmu. "Pierdolnięcia" mi nie odpowiadają i tyle. @Aradiel, tylne głośniki, to głośnik przód i góra, czyli są 4 głośniczki + sub, reszta jest umiejscowiona w belce.