04-11-2021, 13:51
(04-11-2021, 11:29)shaman72 napisał(a): Nie ma dobrego kina domowego poniżej 5.1 z fizycznymi kolumnami „Tył”musi gadać efektami a sub porządnie przypierdolić i tyle w temacie.Serio?
Nawet nie wiem jak skomentować coś takiego, nawet z tym emotkiem na końcu. Każdy ma swoje preferencje. Nie każdy ma warunki na instalację 5.1. Ja oglądam filmy wykorzystując słuchawki (ostatnio Mobiusy z których, o zgrozo, jestem zadowolony). Mam takie a nie inne ograniczenia mieszkaniowe i czasowe na oglądanie filmów. To zapytam grzecznie, czy wolno mi oglądać filmy w ten sposób, czy nie, bo to jest profanacja i dowód na moją potencjalną głupotę (bo się nie znam) oraz naiwność (bo kupiłem w salonie słuchawki za 1900zł do oglądania filmów)? Mi nie przeszkadza to, że ktoś ma instalację 5.1, 7.1 czy ile tam chce. Przyjmuje do wiadomości i potwierdzam, że takie systemy grają lepiej niż to co mam ja (a zdarzało mi się posłuchać bardzo drogich systemów, gdzie nawet kabelki spełniały certyfikat THX). Tylko co z tego jak moje realia wykluczają takowe?
niespotykanie spokojny człowiek