04-11-2021, 22:32
(04-11-2021, 21:47)MiMiK napisał(a):Nawet nie pomyślałem o tym, żeby coś usprawiedliwiać. W pierwszym bodajże poście, wyraźnie napisałem, że pierwszy zestaw KD miałem już w 98', jakby nie liczyć, to już 23 lata temu. Był toPablo0909 napisał(a):A ty, widziałeś na oczy lub słuchałeś soundbara, którego mam? Of course, nieNie słyszałem ale słyszałem B&W, B&O, Bose, Bluesound i wiele innych marek. Przyrównując je do kolumn podłogowych cenowo zawsze podłogówki wygrywają więc sorry próbujesz usprawiedliwić swój zakup? Miałeś taki kaprys, ochotę i kupiłeś i tyle w temacie
amplituner Kenwood, odtwarzacz DVD Pioneer (pierwszy model na świecie, nawet nagranych płyt nie odtwarzał) , fronty Perfekt 150, centralny i surroundowe Jamo. Przewinęło się przez moje ręce mnóstwo sprzętu, od polskich Perfektów, przez Jamo, JBL, po Klipsch. Ostatnio, co sprzedałem, 2 tygodnie temu, to KLIPSCH RP-260F i Marantz SR6015. I sprzedałem to, bo kupiłem mieszkanie, gdzie mam mniejszy pokój i KD, które miałem, straciło rację bytu. Kupiłem soundbar, z którego jestem mega zadowolony. A mieć coś, żeby mieć na zasadzie, "bo mam w domu "prawdziwe/ dedykowane" KD" i męczyć się podczas seansów? A co do cen- Oled 77" kosztuje w granicach 20 tyś i taką cenę przełknę, jak łyk chłodnej Pepsi :-) czyli ze smakiem i zadowoleniem.