Roku zerowego jeszcze nie czytałem, bo ja akurat wolę się zabierać za takie podzielone historię jak mam wszystkie tomy na półce dlatego czekam na tom piąty, ale recenzje są przychylne, chociaż niektórzy zarzucają, że Snyder za bardzo rozciągnął tę historię. Nie będę oceniał przed czytaniem, ale może coś w tym być, bo kontynuacja to podobno straszny grubas.
Przeczytałem, natomiast już Ziemia Jeden i mogę powiedzieć, że jest to całkiem dobry komiks, ale na pewno nie dzieło przełomowe także dobór do serii DC Deluxe może pozostawiać pole do dyskusji. Autor wprowadził sporo zmian względem innych historii o początkach Batmana i mi się to akurat podobało. Nie chcę spoilerować, ale mamy Batmana podobnego do tego z Batman Początek, którego interesuje osobista zemsta, a nie losy mieszkańców Gotham. Mamy zupełnie innego Alfreda, Gordona poznajemy też w innym świetle niż tego klasycznego. Jeśli ktoś ma otwartą głowę na takie zmiany to komiks na pewno mu się spodoba, bo historia trzyma poziom, a rysunki są na wysokim poziomie.
Przeczytałem, natomiast już Ziemia Jeden i mogę powiedzieć, że jest to całkiem dobry komiks, ale na pewno nie dzieło przełomowe także dobór do serii DC Deluxe może pozostawiać pole do dyskusji. Autor wprowadził sporo zmian względem innych historii o początkach Batmana i mi się to akurat podobało. Nie chcę spoilerować, ale mamy Batmana podobnego do tego z Batman Początek, którego interesuje osobista zemsta, a nie losy mieszkańców Gotham. Mamy zupełnie innego Alfreda, Gordona poznajemy też w innym świetle niż tego klasycznego. Jeśli ktoś ma otwartą głowę na takie zmiany to komiks na pewno mu się spodoba, bo historia trzyma poziom, a rysunki są na wysokim poziomie.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.